CoursesCompetitionsLog In
Adaptive Reuse Architecture Design Competition

+ Grand Prize Winner

+ Designer's Choice Winner

+ Finalist

Guo Xiaofei & Pan Yanlu

ID: 1063

Designer's Choice Award

Currently accepting votes for the Designer's Choice Award.
Remember the ID numbers of your favorite designs.
You will need them for voting.

Voting Ends: Oct 26, 2020
ID: 1063
Vote Now

The youth Square in the campus is on the west side of the old restaurant, which has not been well used since the establishment of the school. While renovating the old restaurant, we made a corridor about campus memory with the east-west axis.

Guo Xiaofei & Pan YanluGuo Xiaofei & Pan YanluGuo Xiaofei & Pan YanluGuo Xiaofei & Pan Yanlu

PDF Version

View the Listing Sheet PDF
for this submission

View PDF
Join a community of designers.

Classes, competitions, and more for designers like you.

Thank you! Your email has been subscribed.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

More Designs